besöksräknare

Vill du ha sund och rolig träning i grupp till inspirerande musik? Då kanske Nia är något för dig!
Nia är en dynamisk träningsform, som hämtar inspiration från dans, kampsport och kroppsmedvetenhetstekniker. Du tränar rörlighet, balans och kondition samtidigt som du får en upplevelse för sinnet och själen. Utgångspunkten är rörelseglädje och alla kan vara med! Vi tränar barfota.  

Nia är en holistisk träningsform som betyder att du engagerar både kropp och sinne. I Nia fäster vi stor uppmärksamhet mot den egna kroppen och vi bjuder in välbehag och njutning i träningen, till skillnad från tänket inom traditionell träning av ”no pain – no gain”. Genom att bli vältränad genom välbehagsprincipen kan vi läka oss själva, behålla vår hälsa och helt enkelt MÅ BRA!

En grundläggande del är att träna barfota. Våra fötter och hälar är unika och viktiga för oss vertikala varelser, eftersom rörligheten och stabiliteten utgår från basen av kroppen, genom ben och ryggrad till toppen av huvudet. Läs mer om varför barfota-träning är så viktigt för vårt välmående. Läs här på nianow.com

Nia grundades 1983 av Debbie Rosas och Carlos Rosas i USA. Deras insikter kring välbehag i rörelsen, självläkningsmetoder och vikten av inspirerande musik för att må bra, har en stor påverkan på träning och livsstil för många människor i över 50 länder. För de som önskar djupare personlig eller professionell utveckling finns gedigna utbildningar. Läs mer på nianow.com här.

http://www.nianow.com/training

 

                                              

 

Bider kommer från www.anniann.se